Întrebări frecvente și curiozități

Cum pot comanda mâncare gătită la oală?

Poți comanda direct de pe site-ul nostru. Alegi mâncărurile preferate de către familia ta din peste 500 de preparate și plasezi o comandă. Selectezi data de livrare și intervalul orar în care te vom găsi acasă pentru livrare (poți selecta data de livrare cu până la 45 de zile, dacă ești super-organizat). Noi gătim preparatele alese de tine, cu câteva ore înainte de livrare, din ingrediente proaspete, le răcim în mediu controlat, ambalăm în recipiente de unică folosință, le sigilăm și îți aducem preparatele fără taxă de livrare.
Păstrați alimentele în frigider după ce le recepționați!
Tu te bucuri de masă și economisești timp de mers la cumpărături, timp de gătit și timp de curățat!

Care este programul de preluare comenzi?

Poți plasa NON STOP, comenzi pe site-ul nostru, este simplu și intuitiv.
În situația în care îți este mai ușor să ne transmiți comanda telefonic, ne poți suna, de luni până sâmbătă în intervalul 09:00-19:00, la numărul de telefon 0762 72 62 72.

Pot plasa comenzi telefonic?

Da, în situația în care îți este mai ușor să ne transmiți comanda telefonic, ne poți suna, de luni până sâmbătă în intervalul 09:00-19:00, la numărul de telefon 0762 72 62 72, recomandarea noastră este să plasezi comanda online, site-ul nostru este simplu de folosit și intuitiv, ne poți lăsa chiar și mențiuni cu privire la comanda ta. Comandând online se elimină total eroarea umană.

Îmi pot alege ziua de livrare și un interval orar?

Desigur, după ce adaugi produsele în coșul de pe site îți vei selecta data de livrare și intervalul în care te găsim acasă pentru a primi bunătățile. Poți selecta data de livrare cu până la 45 de zile în avans, dacă ești super-organizat.

Care sunt zonele de livrare?

Livrăm gratuit în București și zone limitrofe din Ilfov. Pentru zonele de livrare din Ilfov te sfătuim să verifici dacă adresa ta se regăsește aici.

Pot plasa o comandă cu mai multe adrese de livrare?

În cadrul unei comenzi poți înregistra o singură adresă de livrare, chiar dacă în contul tău de pe site ai mai multe adrese de livrare înregistrate. Produsele dintr-o comandă se livrează integral la adresa indicată în comandă.
Pentru o altă adresă de livrare poți să plasezi o nouă comandă cu respectarea minimului de comandă.

Care este comanda minimă?

Zona 1 comandă minimă 99 lei:

Livrare București Sector 1, Livrare București Sector 2, Livrare București Sector 3, Livrare București Sector 4, Livrare București Sector 5, Livrare București Sector 6, Roșu, Chiajna, Chitila, Otopeni, Pipera, Dobroești.

Zona 2 comandă minimă 199 lei:

Jilava (comuna Jilava), Berceni, Măgurele (comuna Vârteju), Bragadiru, Popești-Leordeni, Clinceni, Domnești (comunele Domnești și Olteni), Mogoșoaia, Buftea, Corbeanca (comunele Corbeanca și Petrești), Balotești (doar comuna Balotești), Tunari (comuna Tunari), Voluntari, Comuna Pantelimon (până la Șoseaua de Centură), Fundeni, Cățelu.

Zona 3 comanda minimă 349 lei (intervalul de livrare va fi stabilit ulterior):

Săftica, Balotești ( Dumbrăveni, Laguna Verde), Ștefănești (Ștefăneștii de Sus și de Jos, Crețuleasca), Glina, Manolache, Corbeanca (Ostratu și Tamași), Cernica, Afumați, Dragomirești Deal, Dragomirești Vale, 1 Decembrie, Dărăști, Crețești, Clinceni, Pruni, Pantelimon (după Șoseaua de Centură).
În zonele ce nu acoperă livrarea, contactează-ne telefonic și vom găsi o soluție în favoarea ta.

Care sunt zilele de livrare?

În afară de zilele lucrătoare, luni-vineri, livrăm sâmbăta. Livrăm chiar în zilele libere dinaintea sărbătorilor naționale.
Nu se fac livrări duminica!

Care sunt opțiunile de plată pentru o comandă?

Poți achita numerar la livrare, cu cardul contactless la livrare sau poți alege metoda de plată cea mai sigură: plata online cu carduri bancare Visa, MasterCard sau American Exprex (despre criptare și confidențialitate). Modalitatea de plată se selectează pe site.

De ce este mai ieftin să comand de pe ChefsEvolution.ro decât să gătesc?

Îți aducem mâncarea în cantități generoase pentru toată familia astfel încât tu nu vei mai cumpăra mai mult decât este nevoie pentru o rețetă și combatem risipa alimentară.

58% dintre clienții noștri confirmă că prin chefsevolution.ro cheltuiesc aceiași sumă de bani pe alimente ca înainte, 19% economisesc iar 23% cheltuiesc mai mult, dar cred că este mai profitabil pentru că economisesc mult timp, preparatele sunt foarte gustoase, iar mâncarea este variată.

Am un cod de reducere, cum pot să-l aplic?

După ce ai introdus datele necesare livrării, aplică codul pe care îl ai în câmpul "cod de reducere" și Click pe "Aplică". Ține cont că după aplicarea codului de reducere valoare comenzii trebuie să îndeplinească minimul de comandă pentru adresa ta de livrare.

Pot cumula mai multe reduceri la o comandă?

Platforma pe care site-ul nostru este construit nu permite adăugarea a mai mult de un cod de reducere, așadar poți aplica un singur cod de reducere la fiecare comandă.

Unde pregătiți mâncarea?

Gătim mâncarea din ingrediente proaspete și de calitate în București, strada Primo Nebiolo 1, Sector 1, într-o bucătărie dotată modern cu echipamente profesionale.

Cum vă pot contacta?

Ne poți contacta telefonic la numărul de telefon 0762 72 62 72 sau prin e-mail la adresa: hello@chefsevolution.ro.

Pot ridica o comadă de la sediul Chefs Evolution?

Da, suntem în drumul tău spre munte, mai exact spre DN1. Poți să ridici o comandă de la noi de luni până sâmbătă în intervalul 9-16, dacă ne anunți atunci când plasezi comanda.