Misiunea echipei Chefs EvolutionMâncare bună pe fiecare masă!

Cu toții ne dorim o dietă echilibrată! Mai ușor de spus decât de făcut. Se pare că oriunde te afli, opțiunile alimentare sunt fie prea consumatoare de timp, prea grele, nesatisfăcătoare sau pur și simplu prea scumpe. 

Am fondat Chefs Evolution pentru a schimba acest lucru. Misiunea noastră este una simplă: să punem mâncare bună pe fiecare masă.

Pentru a fi cel mai bun serviciu de livrare mâncare gătită în cantități generoase, chiar dacă ne dorim să oferim preparate culinare accesibile ca preț, nu compromitem în vreun fel calitatea ingredientelor.

După 18 ani de activitate pe piață și o reinventare majoră, putem concluziona că valorile care ne ajută să construim neobosit sunt cele care ne-au format, pe fiecare dintre noi în parte, ca oameni.

La Chefs Evolution suntem conștienți de responsabilitatea față de clienții, angajații și partenerii noștri, precum și față de societate și natură. Zi de zi ne concentrăm pe crearea de valoare pe termen lung.

Succesul misiunii noastre se bazează pe echilibrul a trei piloni:

Piața: Pentru a produce alimente sănătoase și gustoase, pentru a oferi un nivel înalt de servicii de calitate care să răspundă așteptărilor crescânde ale clienților noștri.

Economia: Gestionăm compania astfel încât profitul și capitalizarea acesteia să crească, iar angajații să primească oportunități de carieră și o remunerație decentă pentru muncă decentă.

Societatea: Conștientizăm responsabilitatea noastră față de generațiile de astăzi și viitoare din România și din întreaga lume, reducând risipa alimentară și poluarea mediului.

Filosofia noastră alimentară: Iubim mâncarea și ne angajăm să o facem în mod corect - o masă este la fel de bună ca și ingredientele ei.
De la ingredientele cu care ne aprovizionăm până la oamenii pe care îi servim, ne străduim să facem ceea ce este corect față de clienții noștri, comunitatea noastră și lumea noastră.