Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. AMERICAN FOOD CATERING SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

ChefsEvolution.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ChefsEvolution.ro

 

Intregul continut al site-ului ChefsEvolution.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea AMERICAN FOOD CATERING SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul AMERICAN FOOD CATERING SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul ChefsEvolution.ro este detinut de catre AMERICAN FOOD CATERING SRL Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe ChefsEvolution.ro sunt comercializare de AMERICAN FOOD CATERING SRL Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

 

In situatia in care, din diferite considerente, incercarea de plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati nu se finalizeaza cu succes veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail utilizata la plasarea comenzii un link prin intermediul caruia veti putea relua procesul de plata. E-mail-ul ce contine link-ul de plata va fi transmis de catre PlatiOnline, in numele AMERICAN FOOD CATERING SRL.

 

Numele Societății: AMERICAN FOOD CATERING S.R.L.

CIF: J40 /6300 /2004, RO16345847

Adresa Societății: Str. OASULUI 39, Sector 1, BUCURESTI

Telefon: 0762726272 : Luni - Vineri 09:00-18:00

E-mail: hello@chefsevolution.ro (timp raspuns max. o zi lucratoare)

 

Politica de retur si responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

 

Chefs Evolution poate publica pe website produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Chefs Evolution isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

 

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Chefs Evolution, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

 

Chefs Evolution raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformei online.

 

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 zile.

 

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • produse realizate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
  • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;