Idei de mâncare gătită București venite de la Chefs Evolution

Idei de mâncare gătită București venite de la Chefs Evolution - Chefs Evolution

Te-ai săturat să comanzi mâncare tot de la aceleași restaurante? Simți că lipsește ceva din gustul mesei tale, așa că ești în căutare de mâncare gătită București? Nu mai trebuie să cauți! Chefs Evolution este aici și îți aduce cea mai delicioasă mâncare gătită la ușa ta!

Cauți idei de mâncare gătită București? La Chefs Evolution găsești tot ce îți dorești!

Dacă te-ai săturat să mănânci mâncare fără gust, care îți afectează toată ziua starea de bine, atunci ești în locul potrivit! Îți garantăm că preparatele noastre o să te umple cu energie, cu bucurie și cu o experiență nemaipomenită a gusturilor! Ce preparate avem în meniu?

Ești fan bucătărie chinezească? Atunci îți putem pregăti pui Shanghai alături de un sos dulce acrișor.  Ai vrea ceva tradițional dar totuși cu ceva diferit? Avem pentru tine șnițele cu pesmet panko și migdale. Iar dacă vrei ceva pentru cină, lângă un pahar de vin, îți recomandăm pui gratinat cu cartofi și bacon.

Dacă ești o persoană foarte rafinată cu gusturi foarte fine atunci avem și pentru tine ceva pe cinste! Ce spui de piept de rață cu piersică și brânză de capră? Pieptul fraged, cu piersica dulce și cu gustul intens al brânzei de capră o să te ducă într-o aventură culinară de neuitat!

Ca să vezi toate preparatele noastre din pui sau rață uită-te pe meniul nostru!

Vrei să ai parte de o aventură culinară? Vezi Ideile de mâncare gătită in București de la Chefs Evolution!

Îți place sportul și iubești să faci mișcare? Atunci ai nevoie de o masă plină de proteine! Îți recomandăm  supă de curcan cu baby spanac și fasole, care conține 41 gr proteine și 13 gr fibre!

Dă o un ochi peste meniul nostru să ne vezi toate preparatele din carne de curcan sau pasăre!

Acum că am vorbit despre preparatele noastre din pasăre e timpul să trecem la cele din porc. Avem sarmale cu carne de porc, ardei umpluți cu carne de porc și dovlecei umpluți cu carne de porc.  Dintre supe și ciorbe îți recomandăm o porție sau două de ciorbă de coastă afumată cu fasole și smântână.

Avem și paste americane gratinate cu bacon, musaca din cartofi sau musaca de vinete dacă îți place mâncarea în straturi. Totodată avem fasole cu ciolan și fasole galbenă cu carne de porc pentru o masă autentică românească. Pe lângă aceste preparate minunate avem și altele din carne de porc.

Caută meniul nostru pe website și vezi ce oferte mai avem!

Îți lasă gura apă? Vezi toate ideile de mâncare gătită București de la Chefs Evolution!

Ce spui de carnea de vită? Avem de la preparate tradițional pre cum, tocăniță de vițel cu legume și ciorbă de văcuță. Până la preparate cu gusturi intense pentru cei care iubesc senzațiile tari! Pentru voi avem,  tocană braziliană cu vițel de lapte sau rasol alb de  vițel cu hrean.

Iar dacă îți plac gusturile aparte, gusturile cu care nu te-ai mai întâlnit, atunci avem și pentru tine ceva! Ce spui de vită caramelizată cu orez jasmine? Sau poate ai vrea să încerci o porție de vită asiatică? Lasă-ți papilele gustative să te ghideze și comandă de la noi acum!

Atâtea feluri de mâncare, dar nicăieri n-ai văzut pește? Stai liniștit că noi preparăm și peștele foarte bine! Îți putem face Șalău de Nil cu mămăliguță și legume sote.  Keto somon cu sos cremos de lămâie și pătrunjel dacă ești la dietă. Sau te ducem pe malul mării Mediterane cu un risotto cu fructe de mare!

Dacă vrei mâncare gătită București ca la carte, sună la Chef Evolution!

Cauți idei de mâncare la oală sector 2 București? Chefs Evolution livrează oriunde în București!

Dacă nu ai mâncat niciodată de la noi și vrei să ne testezi mâncare, atunci avem o surpriză pentru tine! La prima comandă îți oferim 15% reducere cu codul CHEF15. Vezi meniul nostru, comandă, gustă și spună-ne părerea ta pe Facebook!

Suntem convinși că o să revii la noi deci abia așteptăm să îți preparăm iar ceva gustos! Cu noi ești doar la un click distanță să de bucuri din plin de o masă copioasă! Vrei mâncare la oală sector 2 București? Sună-ne! Vrei în sector 3? Sună-ne! Livrăm oriunde în București și Ilfov!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate