Vegan sau vegetarian? Comandă mâncare la domiciliu de la ChefsEvolution!

Vegan sau vegetarian? Comandă mâncare la domiciliu de la ChefsEvolution! - Chefs Evolution

Dacă ești vegetarian sau vegan la noi îți aducem mancare vegana la domiciliu, delicioasă și potrivită pentru dieta ta. Vrei să îți schimbi stilul de viață și nu știi care este diferența dintre cele două diete? Noi te ajutăm să înțelegi ce înseamnă fiecare.

Care e diferența dintre vegan și vegetarian? Îți ușurăm noi alegerea prin livrare mancare la domiciliu!

Pentru persoanele care nu urmează o dietă vegetariană sau vegană, diferența dintre ele poate părea tulbure. Sigur, nici o dietă nu include carne de vită, dar ce zici de brownies, iaurt și pizza? Și ce zici de toate diferitele variații ale vegetarianismului? În timp ce urmarea acestor diete necesită multă  grijă și multe cercetări, înțelegerea diferențelor este de fapt destul de simplă.

Diferența de bază

Veganii nu mănâncă produse de origine animală. În timp ce vegetarienii nu mănâncă animale, dar pot mânca produse care provin din acestea (cum ar fi lactatele și ouăle). Oamenii aleg în mod obișnuit aceste diete din motive de sănătate, restricții religioase sau probleme morale cu privire la rănirea animalelor.

Deși toți veganii tind să urmeze același set de linii directoare clare.  A ceea  să nu mănânce nimic provenit de la un animal, există câteva tipuri diferite de diete vegetariene.

Ce este vegetarianismul și ce mancare la domiciliu îți putem livra?

Sunt persoane care consumă produse lactate și ouă, dar evită carnea, păsările și fructele de mare. Acesta este cel mai cunoscut tip de dietă vegetariană și se numește Lacto-ovo, adică lapte și ouă din Latină. Dacă te încadrezi în această categorie, încearcă Lasagna porcini!

Următorii pe listă sunt Lacto-vegetarienii. Aceștia consumă produse lactate, dar nu și ouă, carne, păsări sau fructe de mare. Ce spui de niște Ciuperci umplute cu mozzarella?

Mai sunt și vegetarienii Ovo. Cei care mănâncă ouă, dar nu au produse lactate, carne, carne de pasăre sau fructe de mare. Comandă Chifteluțe de legume crocante a la ChefsEvolution.

Și nu în ultimul rând, vegetarianii pesco sau pescatarianii.  Aceștia nu îndeplinesc tehnic definiția comună a vegetarianului. Persoanele care urmează această dietă semi-vegetariană mănâncă pește și alte fructe de mare, dar nu pasăre sau carne. Îți putem prepara un Platou fructe de mare sau Macrou la grătar cu mămăliguță și usturoi !

Ce este veganismul și ce mancare la domiciliu poți comanda de la noi?

Veganii care aleg această dietă din motive morale tind să fie pasionați de bunăstarea animalelor.  Așa că mulți evită să poarte piele și piele de căprioară deoarece sunt fabricate din piei de animale.

De asemenea, pot evita orice țesături realizate din subproduse animale, inclusiv lână și mătase, deoarece animalele utilizate pentru a produce aceste materiale sunt adesea rănite în acest proces. Mulți vegani caută, de asemenea, produse cosmetice și produse de înfrumusețare fără să fie testate pe animale.

Așa că pentru o dietă bazată strict pe legume, fructe și plante poți apela la bucătarii noștri! Îți putem prepara: Praz cu măsline, Mâncărică de gutui caramelizate, Keto fasole verde, cartof dulce si susan și multe altele. Avem diferite tipuri de humus: Hummus de conopidă, fasole și lămâie, Hummus de fasole albă cu cimbru fresh, Hummus cu ardei roșu etc.

Poți să te uiți peste meniu vegetarian și să vezi lista de ingredienta la fiecare preparat. Astfel vei știi 100% ce conține mâncarea pe care vrei să o adaugi în coș!

Cauți un meniu vegetarian pe toate gusturile? Vezi meniul nostru!

Dacă alegi să devii vegan sau vegetarian  nu trebuie să te îngrijorezii că vei duce lipsă de alimente nutritive și delicioase. Legumele, fructele, cerealele, nucile și fasolea sunt potrivite pentru ambele diete atunci când sunt pregătite corect. Iar veganii pot alege dintr-o mare varietate de produse realizate cu substituții lactate pe bază de plante.

Gătirea și coacerea gustărilor preferate este, de asemenea, în totalitate posibilă cu câteva înlocuiri de ingrediente simple.

La început încearcă să consumi, Falafel, Ghiveci de legume, Sarmale de legume, Musaca de legume,  Baba ganoush. Sunt genul de delicii vegane sau vegetariene  pe care chiar și consumatorii de carne le vor devora!

Vezi meniul nostru complet și alege ce îți place în funcție de ingredientă. Iar noi ne ocupăm de livrare mancare la domiciliu direct la ușa ta! Începe un stul de viață nou cu ChefsEvolution!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate