Ce mâncare să fac în seara asta?

Ce mâncare să fac în seara asta? - Chefs Evolution

În multe case, cina este prima ocazie în timpul zilei de a te așeza în liniște, de a te întâlni la masă cu cei dragi și de a mânca ceva bun. Asigură-te că ideea pentru cină nu se reduce doar la sandwich-uri. Fără inspirație? Chefs Evolution te poate ajuta!

Cină rapidă – ce poți face?

O cină rapidă nu înseamnă doar omletă sau sandwich-uri ! Deși rețetele pentru aceste feluri de mâncare, de exemplu, omletă cu brânză feta, se numără printre propuneri, pe https://mancaregatita.ro/ vei avea pregătite și multe altele pentru diverse ocazii. 

O cină rapidă  caldă sau rece, pentru doi sau pentru mai mulțu  invitați, alegerea este foarte largă. Dacă ești deosebit de preocupat de timp, îți recomandăm o salată colorată cu cușcuș. Doar torni apă clocotită peste cușcuș pentru o vreme, tai și prăjești legumele pentru puțin timp și asta este tot. 

O cină caldă rapidă va fi gata de servit după un sfert de oră, precum și salată Caesar sau pâine prăjită cu pui la grătar. Pentru fanii mâncărurilor dulci, recomandăm clătite pufoase cu semințe de mac și diverse versiuni de terci, care este o modalitate excelentă nu numai pentru micul dejun. 

Vezi ce mai poți găsi: o cină rapidă cu ouă, preparate din carne și legume, salate, paste, chifle și multe alte preparate delicioase. Chiar dacă nu ai multe ingrediente în frigider, sigur vei reuși să faci o cină rapidă din nimic. 

Ce mâncare este potrivită pentru seară?

Dacă te simți foarte obosit seara, o rețetă de cină rapidă va fi la îndemână. Pâine prăjită cu brânză  și nuci sau o salată de legume, care poate fi îmbogățită cu tăiței sau orez, vor funcționa. 

O cină caldă rapidă este, de asemenea, o opțiune, iar în această zonă se recomandă  preparate făcute din orice ingrediente ai la îndemână. Poți pune ce îți place mai mult într-o tavă la cuptor și poți folosi timpul de coacere pentru a te relaxa cu serialul preferat. Merită să îți amintești despre acest tip de rețete, mai ales în sezonul de toamnă și iarnă, când o cină caldă poate fi tratată ca o modalitate excelentă de a te încălzi. 

Legume fierte, tocănițe de carne, supe și salate... repertoriul de rețete pentru cina este foarte larg. Ai de gând să-ți surprinzi persoana iubită pregătind o cină romantică pentru doi? Nu doar lumânările și muzica romantică contează, ci și meniul. Legumele la grătar servite cu somon sau fructe de mare sunt perfecte.

Gătitul nu va mai fi văzut ca o corvoadă laborioasă atunci când adaptezi  totul la tine și la rutina ta zilnică. Gândește-te ce masă ți se potrivește cel mai bine: de obicei pregătești rapid cina sau mai ai puțin timp la dispoziție? Fiecare va găsi ceva savuros de preparat, iar dacă nu, există întotdeauna posibilitatea de a comanda preparate sănătoase și gustoase.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate