Masa festiva de sarbatori

Masa festiva de sarbatori - Chefs Evolution

Cina in familie
Pentru o ocazie special, sau o petrecere în casă, sau au o cină mare în familie.  Noua linie din meniul Chefs Evolution răspunde oricăror solicitări pentru o masă festivă.

Meniul de sărbătoare este potrivit pentru oricine are nevoie de ajutor în organizarea unei sărbători și pregătirea unor preparate mari și foarte gustoase. Nu doar că selectam cu atentui ingredient de foarte buna calitate, dar iti si livram mancare gatita numai buna de pus pe masa. 

 

 Feluri principale

Arată luxos! Și nebunește de delicios, mare și foarte festiv! 

Există carne de vită, și porc, și rață, și somon și chiar și sturionul regal - pentru fiecare gust și pentru fiecare preferință. Puteți așeza masa cu mai multe feluri de mâncare calde pentru a mulțumi pe toată lumea.

În plus, pentru fiecare fel de mâncare caldă este gândită o garnitură magică.Feluri principale de mancare

 

Gustări

Nicio petrecere nu este completă fără aperitive! Știm că fiecare are gusturi diferite și poate fi dificil să mulțumim fiecare oaspete - de aceea gustările noastre sunt atât de mari și variate!

Platoul Cheese Lover de la Chefs Evolution are de toate și multe altele: brânzeturi, afumaturi, fructe, nuci, măsline și sosuri delicioase! 

Iar platoul mediteranean conține creveți, tentacule de calamar, carne de midii tempura, creveți cu salsa de mango, inele de calamar tempura, frigărui de creveți și midii cu roșii cherry, lămâie, sos dulce-acrișor, sos de usturoi verde, sos de ardei copt.Gustari

Salate

Și, bineînțeles, salate excelente! Iată un hit absolut - Caesar în stilul classic  cu dressing cremos, crutoane și parmesan.

 

 Si pentru desert?

Și aici oaspeții nu vor fi dezamăgiți. Cupcake-ul cu levănțică preferat și cu adevărat legendar al tuturor se etalează în Meniul festiv Chefs Evolution .

Vă va umple sărbătoarea cu confort, frumusețe și aromă incredibilă. Decorează orice masă și va fi sfârșitul perfect pentru cină.Desert

 

Fie că este vorba de o zi de naștere, de o aniversare, de o cină romantică pe 14 februarie sau doar de o mare adunare de familie, meniul nostru special este o masă completă de vacanță. Nu poți uita de magazin!

 

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate