Alege mâncare gătită la domiciliu de la ChefsEvolution pentru un stil de viață sănătos!

Alege mâncare gătită la domiciliu de la ChefsEvolution pentru un stil de viață sănătos! - Chefs Evolution

Cu viața ta grăbită de București, s-ar putea să îți fie mai ușor și mai rapid să iei mâncare fast-food în drum spre casă sau serviciu. Dar această comoditate are un preț. Cercetările au arătat că orice mâncare gătită la domiciliu tinde să fie mai sănătoasă decât cea fast-food.

Care este diferența dintre o mancare gatita la domiciliu și mâncarea fast-food în ceea ce privește nutriția?

În primul rând, te poți scuti de calorii, carbohidrați, grăsimi saturate și sodiu nedorit mâncând mâncare gătită cu ingrediente proaspete și sănătoase. Astfel poți reduce eventualul risc de hipertensiune, diabet și alte boli de inimă.

Atunci când compari valoarea nutrițională a mâncăruruilor fast-food cu mâncărurile gătite, cele din urmă sunt mult mai sănătoase. Mâncărurile fast-food pot avea un conținut ridicat de sare și colesterol care înfundă arterele și au foarte multe calorii. Dacă comanzi de la noi mâncare gătită la domiciliu, poți verifica lista de ingrediente pe site.

Astfel vei știi exact ce introduci în organismul tău și poți fi sigur că o să incluzi mai multe legume și alimente sănătoase. Nu uita să alegi preparate care conțin grăsimi sănătoase, deoarece vor contribui la sănătatea inimii tale.

Uite câteva preparate de ale noastre care conțin grăsimi sănătoase. Avem: Avocado quesadilla, Slim bol, Somon la cuptor, Praz cu măsline. Caută alte rețete care conțin avocado, ou, pește, măsline sau nuci la noi în meniu!

ChefsEvolution îți aduce mâncare gătită la domiciliu! Alege un stil de viață mai sănătos cu noi!

Poți gestiona porțiile pe care le consumi, dimensiunea de servire mai mare decât cea necesară în majoritatea restaurantelor poate duce la supraalimentare. În loc de o porție imensă de ceafă la grătar cu cartofi prăjiți  pe care o comanzi deobicei la un restaurant obișnuit. Ai putea să te bucuri de o bucată de carne mai mică și restul farfuriei umplută cu legume sănătoase.

Astfel poți reduce grăsimile saturate și spori aportul de fibre. Poți încerca de la noi Fasole verde cu carne de vițel sau pentru un gust mai extrem Tocană braziliană cu vițel de lapte!

În loc de deserturi încărcate cu zahăr care te tentează la restaurante, poți Tartă lime de la noi. Sau poți opta pentru fructe ca să îți satisfaci pofta de dulce.

De ce un fast-foood este mai nesănătos decât o mancare gatita la domiciliu?

Prea mult sodiu

O diferență majoră între mâncarea fast-food și mâncarea de casă implică conținutul de sodiu. Mâncarea la oală necesită să folosim mai puțină sare pentru a condimenta. Însă unele restaurante de fast-food folosesc cantități generoase pentru a spori aromele. Aditivii și conservanții alimentari conțin și sare.

Chiar dacă produsele de patiserie, gogoșile sau pâinea pe care le cumperi nu au gust sărat. Fi sigur că conținutul de sodiu este foarte ridicat.

Foarte puțini se gândesc la câtă sare este în burger-ul sau shaorma pe care o mănâncă. Însă, consumul excesiv de sare determină retenția de apă și poate crește tensiunea arterială. Astfel, ducând la posibile leziuni ale inimii, vaselor de sânge, rinichilor și altor boli.

Greutate

Nu numai că mesele gătite acasă sunt mai sănătoase. Dar o singură porție la un lanț de fast-food te poate costa toate caloriile recomandate pe care ar trebui să le consumi într-o zi. Mesele de casă furnizează de obicei mai puține calorii, ceea ce este util dacă încerci să slăbești.

Renunță la shaorma și alege mai bine o salată de boeuf fără carne de la ChefsEvolution!

Obezitatea la copii

Indiferent dacă mănâncați în oraș sau comanzi fast-food acasă, aceste mese care economisesc timp ar putea fi un impact asupra sănătății copilului tău. Obezitatea la copii este o problemă în creștere a sănătății publice, care implică riscul bolilor de inimă și al diabetului mai târziu în viață.

Așa că în loc să îi cumperi un burger sau cartofi prăjiți mai bine încearcă mâncare de casă de la ChefsEvolution. Cum ar fi, Pârjoale de curcan cu piure de cartofi sau Ostropel de pui cu piure. Pentru ceva mai rapid avem Salată de boeuf fără carne, Salată de vinete și multe alte salate delicioase și colorate.

Când nu ai timp să gătești o masă sau să împachetezi un prânz. Nu opta pentru mâncarea fast-food! Alege cele mai sănătoase preparate de la ChefsEvolution!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate