Cauți restaurant care face livrare mâncare București?

Cauți restaurant care face livrare mâncare București? - Chefs Evolution

Fiecare persoană are gusturile sale. Unora le plac pastele, altora nu. Unora le place mâncarea de casă, alții preferă fast-food. Însă, nu există un român care să nu fie înnebunit după sarmale. Așa că în articolul de azi o să vorbim un pic despre acest preparat iubit de toți românii.

Ai mânca mâncare ca la mama acasă? Chefs Evolution face livrare mâncare București!

Comandă cel mai iubit preparat al românilor și ai livrare mâncare București gratis!

Care este cea mai bună mâncare imaginabilă, sărată, bogată, acră și ne poate ține sătuli toată ziua? Sarmalele! Sunt însă foarte multe versiuni de sarma. Noi la Chefs Evolution preparăm trei versiuni a acesteia.

Cea mai ușoară, mai simplă și mai puțin grasă versiune posibilă a acestei rețete. Și anume, Sarmale de legume. Este perfectă pentru post sau pentru cei ce au trecut pe o dietă vegetariană, însă le este dor de gustul sarmaleleor.

Această versiune conține: , țelină, ciuperci, ceapă, morcov, orez, sare, piper, foaie de varză murată, pastă de tomate. Toate legumele folosite sunt proaspete și de calitate. Deoarece doar așa putem să oferim clienților noștri un gust foarte apropriat de cel autentic. Având în vedere lipsa cărnii.

Deși nu conține carne, clienți noștri spun că gustul se aseamăănă foarte mult. Și unii chiar se bucură pentru că se pot bucura de gustul tradițional făr a consuma carne. Așa că dacă nu știi ce să mănânci de post, sună la noi și comandă acest preparat delicios!

Ești din București? Comandă mâncare de la Chefs Evolution și ai livrare mâncare gratuită la comenzi peste 99 de lei!

Dacă ești sportiv sau doar îți place să îți numeri caloriile și proteinele. Sau dacă te-a pus medicul pe o dietă cu mai puține grăsimi. Sau pur și simplu nu îți place sau nu consumi din alte motive carnea de porc. Atunci noi avem un preparat delicios și sănătos pentru tine!

Sarmalele cu carne de curcan. Da ai auzit bine, carne de curcan. Carnea de curcan este o sursă foarte bogată de proteine, niacină, vitamina B6 și aminoacidul triptotan. Pe lângă acești nutrienți, conține și zinc și vitamina B12. Carnea albă fără piele de curcan are un conținut scăzut de grăsimi și este o sursă excelentă de proteine.

Totodată, conține și proprietăți anticancerigene. Este o sursă foarte bună de seleniu mineral, care este o componentă esențială necesară pentru metabolismul hormonilor tiroidieni, sistemele de apărare antioxidante și funcția imunitară.

În sarmalele noastre mai punem orez, ceapă, foaie de varză murată și pastă de tomate. Și uite așa te poți bucura de un preparat cu puține calorii dar o porție mare de proteine!

Ești din Ilfov? Comandă mâncare de la Chefs Evolution și ai livrare mancare gatita gratuită la comenzi peste 149 lei!

Dacă însă nu ții post. Nu ești la dietă și nu îți prea pasă de calorii sau de proteine. Tot ce contează pentru tine este gustul mâncării. Și sarmalele sunt viața ta. Atunci avem o variantă și pentru tine! Varianta atuentică cu gustul tradițional românesc!

Sarmalele tradiționale de la Chefs Evolution conțin: pulpă de porc, orez, ceapă, foaie de varză murată, pastă de tomate. Toate ingrediente de calitate și proaspete. Încercăm cu această versiune să ne apropriem cât de mult se poate de gustul sarmalelor făcute de mama sau bunica. Însă credem că nimeni nu poate prepara sarmale la acel nivel.

Totuși noi încercăm și sperăm că ne iese. Dacă vrei să te convingi și tu de gustul sarmalelor preparate de noi, sau vrei să îl compari cu gustul celor de acasă, comandă acum! Noi ți-o livrăm direct la ușa ta, ca tu să nu mai pierzi timpul în traficul din București!

Livrare mâncare București direct la ușa ta cu Chefs Evolution!

Dacă vrei să te pui să faci acasă acest preparat, trebuie să știi că vei avea nevoie de câteva ore bune în bucătărie. Pe lângă asta ar trebui să știi cu ce fel de carne să faci umplutura și ce fel de orez să folosești.

Ce fel de condimente sunt necesare în ea?  Nici cele mai vechi cărți de bucate ale noastre nu oferă un răspuns clar la întrebarea ce este o rețetă autentică de sarma pe care am putea-o numi originală.

Așa că lasă gătitul pe seama noastră! Comanda mancare gatita livrare online acum de la Chefs Evolution!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate