Comandă mâncare sănătoasă! Comandă supă de la Chefs Evolution!

Comandă mâncare sănătoasă! Comandă supă de la Chefs Evolution! - Chefs Evolution

De zeci de ani, bunicile au recomandat supa de pui pentru gripa. De ce? Acest lucru se datorează faptului că supele sunt adesea pline de legume bogate în nutrienți care sunt gătite lent. Astfel încât, aceste ingrediente își păstrează valoarea nutritivă. Oferind un preparat într-un bol care este ușor de digerat, atrăgător ca textură și totuși are arome delicioase.

Dacă îți e poftă pe o supa caldă, comandă mancare gatita livrare de la noi!

Iată 5 beneficii ale supei de care nu știai. Comandă mâncare de la noi acum!

Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre beneficiile de top ale supei. Și de ce credem că ar trebui să fie un element de bază la masa ta.

În timp ce ne facem drum printr-o altă iarnă lungă și rece, sorbind supe și ciorbe fierbinte te pot menține pe tine și familia ta caldă. Supa nu numai că îndepărtează o noapte geroasă, ci este și o modalitate fără probleme de a pune rapid prânzul pe masă.

Indiferent dacă pregătești un preparat pe bază de bulion sau iei un castron de tocană copioasă, supele oferă aceste cinci beneficii:

  1. Te mențin hidratat.

În timpul rece de iarnă, nu este neobișnuit să bei mai puțin decât ai nevoie. Dar, deși s-ar putea să nu fii transpirat, tot pierzi lichid prin activitățile zilnice. Deoarece supele sunt în mare parte lichide, ele sunt o modalitate excelentă de a rămâne hidratat și sătul.

Hidratează-te cu o supă de la Chefs Evolution! Comandă mancare gatita fierbinte direct la ușa ta!

  1. Sunt ieftine și ușor de preparat.

Supele și tocanele nu necesită o cantitate mare de timp practic. De fapt, dacă folosești o oală lentă sau o oală sub presiune, poți pregăti o supă savuroasă în câteva minute. Pregătești legumele tale preferate, îți alegi niște tăiței, condimentezi și pui la foc. După care lași aragazul să facă restul muncii.

Însă dacă nu știi cum să condimentezi. Sau nu te simți sigură pe tine în bucătărie, atunci mai bine comandă mâncare de la noi! Vezi meniul nostru de supe și ciorbe și alege ce îți place cel mai mult!

  1. Îngheață bine.

Supele și tocanele sunt grozave dacă dorești să pregătești  prânzurile sau cinele în avans. Poți comanda un lot în weekend și poți pune jumătate în congelator pentru a o savura mai târziu. Ca și bonus, vei avea supă sănătoasă și de casă gata preparată. Perfectă pentru zilele în care ești foarte ocupat sau prea obosit pentru a găti.

Ai savura un bol cald de supă? Comandă mâncare acum de la noi și o livrăm direala ușa ta!

  1. Sunt bune pentru tine.

În timp ce unele supe pot distruge o dietă (cele pe bază de smântână pot fi deosebit de bogate în grăsimi și calorii).  Majoritatea servesc ca un preparat excelent pentru a-ți îndeplini cota zilnică de legume. Privește supele ca pe o oportunitate de a profita de recompensele naturii. Culturile de iarnă, inclusiv dovleac, morcovi și păstârnac, arome intense de toamnă-iarnă care îți fac masa mai delicioasă.

  1. Dă un impuls sistemului imunitar.

Supele te pot ajuta să previi răceala și gripa și sunt un antidot grozav și pentru momentele în care ești bolnav! Majoritatea supelor sunt încărcate cu nutrienți care luptă împotriva bolilor.

De fapt, studiile arată că supa de pui în special poate ajuta la prevenirea răcelii comune. Mai ales dacă conține usturoi proaspăt, ceapă, țelină și morcovi. Toate conțin substanțe chimice puternice care întăresc imunitatea. Ca și bonus: lichidul fierbinte ajută la calmarea durerii în gât.

Recomandările noastre de supă și de ciorbă pentru toamnă-iarnă ca să îți țină de cald:

Dacă ești răcit sau bolnav atunci aceste supe te vor face să te simți mai bine imediat ce le guști. Supe precum: Supă de pui cu găluște, Supă de pui cu tăiței de casă, Ciorbă de pui a la Grec. Toate bogate în vitamine și nutrienți care te vor ajuta în lupta âmpotriva răcelii.

Îți plac supele creme? Încearcă Supă cremă de roșii coapte, Supă cremă de legume, Supă cremă de broccoli sau dacă ești adeptul gusturilor noi, îți recomandăm Supă cremă de dovleac cu crutoane halloumi. Pentru ceva mai crocant, Supă cremă de conopidă cu bacon crispy. Iar pentru un gust intens și dulce, Cremă de cartofi dulce, scorțișoară și chilly.

Sună acum și fă-ți ziua mai bună cu una dintre supele noastre delicioase!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate