O ciorbă de burta cum niciodată n-ai mâncat

O ciorbă de burta cum niciodată n-ai mâncat - Chefs Evolution

Ciorba de burta este una dintre cele mai cunoscute mâncăruri tradiționale din România. Totodată se poate găsi la majoritatea restaurantelor din țară. Însă unde  găsești cea mai bună ciorbă de burtă? Rămâi cu noi în continuare ca să afli.

Unde găsești cea mai bună ciorbă de burtă din București?

Pentru unele persoane mâncarea este doar mâncare și atât.  Pentru acele persoane nu contează restaurantul de unde mănâncă. Deoarece ei consideră că fiecare fel de mâncare trebuie să aibă același gust oriunde. De exemplu, o ciorba ardelenească are același gust indiferent de restaurantul de la care mănânci. Însă nu e așa.

Fiecare restaurant are specificul lui. Iar fiecare restaurant are un bucătar diferit. Specificul restaurantului, împreună cu experiența și stilul bucătarului obțin gustul mâncării. Sunt restaurante care fac mâncare în proporții mari, le pun la frigider și când trebuie servite doar le încălzesc.  Tot așa sunt care  cumpără mâncare congelată, de la legume la pizza, pentru că ies mai ieftin.

Însă sunt și restaurante care fac mâncare în porții mai mici, cât să ajungă pentru comandă. Aceste restaurante folosesc doar produse proaspete. Însă dezavantajul lor este că o comandă durează mai mult. Dar până la urmă ce preferei? Să mănânci mâncare proaspătă, dar să aștepți mai mult?  Sau să mănânci mâncare mai puțin proaspătă dar să aștepți mai puțin?

Chefs Evolution face livrare mancare dacă ești din București sau Ilfov!

După cum spuneam, gustul mâncării depinde foarte mult de restaurant și de bucătar. Un bucătar cu multă experiență poate să condimenteze mâncarea doar din ochi. Pe când un bucătar la început de drum încă urmărește rețete. Dar ce mai contribuie la gustul mâncării?

Contează foarte mult dacă se folosesc ingrediente  proaspete și de calitate înaltă.  Care, la rândul lor costă mai mult. Deci data viitoare când comanzi o mâncare  și ți-se pare prețul scump, gândește-te că are ingrediente de calitate.  De exemplu, o ciorbă de burtă adevărată nu se poate face din ingrediente ieftine.

Noi, la Chefs Evolution folosim doar ingrediente proaspete și de calitate înaltă.  Ca să îți putem ție oferi o experiență culinară de neuitat! Pentru ciorba noastră folosim burtă de vită, pentru gustul autentic de ciorbă de burtă. Ca și legume folosim țelină, gogoșar și usturoi, toate bio, pentru cel mai bun gust!

Ai mânca altceva în loc de ciorbă de burtă?

Nu e problemă. La Chefs Evolution găsești peste 15 feluri de ciorbă sau supă! Ciorbă de văcuță, ciorbă de coastă afumată cu cartofi și tarhon, ciorba de pui a la grec și multe altele. Dacă preferi supele, îți putem prepara supă de pui cu găluște  sau poți încerca supa de curcan cu baby spanac și fasole.

Nu consumi carne? Nu îți face grijă, ne-am gândit și la tine ! Avem diferite supe creme de legume, ciorbă de ștevie și multe altele! Și astea sunt doar câteva preparate din categoria noastră de supe și ciorbe. Vezi tot meniul nostru cu mâncare proaspăt gătită!

Ești la servici și ai mânca un prânz gustos dar nu ai timp să mergi să cumperi?  Stai în pat ca o legumă pentru că nu te simți bine? A sunat mama soacră că vine în vizită și tu nu ai mâncare gătită acasă? Nu-I nimic! Noi facem livrare mâncare oriunde în București sau Ilfov!

Vrei servicii de livrare mancare ? Comandă de minim 99 de lei în București sau 149 în Ilfov!

Vin rudele în vizită și nu ai timp să gătești? Dacă ai nevoie de o masă copioasă pentru toată familia ești în locul potrivit!  Facem mâncare la 1.2kg sau 2.4 kg.  Sunt cantități generoase dar la un preț foarte accesibil. Ce trebuie să faci să comanzi?

Te uiți peste meniu și adaugi în coș tot ce ți-se pare gustos.  Ca și pe orice alt website de cumpărături.  După ce ai coșul plin, îți introduci datele de contact și de livrare.  Următorul pas este să îți alegi ziua în care să livrăm.

Trebuie să ții cont că, comenzile plasate astăzi se livrează în ziua următoare. Ca să te poți bucura de mâncare proaspătă.  După aceea selectezi cu ce vrei să plătești, cash sau card. După care tot ce trebuie să faci este să aștepți mâncarea și să o savurezi următoarea zi!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate